Jeroen Beelen

Trainingen

Internet heeft een revolutionaire verandering tot stand gebracht in de manier waarop mensen en instellingen met elkaar communiceren. De vraag is wat dit alles betekent voor iedereen die betrokken is bij het vermarkten van een locatie. Hoe blijf je relevant in een wereld waar geen informatie monopolie meer is en vrijwel iedereen aan marketing kan doen? Hoe vul je je nieuwe rol, taken en verantwoordelijkheden in op een manier die er toe doet voor je doelgroep. Een duidelijke wake up call voor beleidsmakers en uitvoerders in de toerisme, leisure en cultuur sector, doorspekt met nuttige voorbeelden uit de praktijk.

 

Niveau: HBO

Bereikbaarheid is een cruciaal onderdeel voor ondernemingen en evenementen. Toch is de heen- en terugreis een vergeten onderdeel van de reiservaring van bezoekers. Wat is gastvrije bereikbaarheid, hoe geef je dat vorm, hoe leer je van de reis van je belangrijkste bezoekers en hoe zorg je voor duurzame verbeteringen daarin.

Tijdens deze workshop maakt u kennis met het gedachtengoed rond ‘gastvrije bereikbaarheid’, leert u de theorie achter de Travellers’ Journey© en gaat u zelf aan de slag deze tool. U krijgt inzicht in de verschillende persona’s die belangrijk zijn voor uw locatie of evenement, hoe zij reizen en hoe u zelf verbetering aanbrengt in de reiservaring van uw gasten.

 

Niveau: HBO

Publicaties

Kennissessie VVV Brabantse Wal

Kennissessie over de trends en ontwikkelingen op het gebied van locatiemarketing.

Gastcollege HS Rotterdam

Gastcollege voor de minor Citybranding

Partnerbijeenkomst RBT-KAN

Keynote speaker over de toekomst van destinatiemarketing.

Kennissessie Tilburg Marketing

Kennissessie over de trends en ontwikkelingen op het gebied van locatiemarketing.

Publicatie NRIT Trendrapport 2013

Publicatie Toeristische promotieorganisaties in een veranderend marketinglandschap.

Onderzoek NHTV (2012/2013/2014)

Gezamenlijk onderzoek i.s.m. het NHTV over gebruik internet en social media door Nederlandse DMO's.

Bekijk publicatie
Emerce e-Travel 2012

Presentatie over de rol van SoLoMo in locatiemarketing.

Bekijk publicatie